Mijn ochtend ‘skin care’ routine

Net als vele andere make-up-lovers vind ook ik het erg belangrijk dat mijn huid goed verzorgd wordt. Ik heb ontzettend veel verzorgingsproducten maar onbewust grijp ik toch steeds terug naar dezelfde. In deze post toon ik jou mijn drie favoriete gezichtsverzorgingsproducten voor een goed gehydrateerde, flawless (i wish) skin. Deze 3 toppers hebben ondertussen een vaste plek gekregen in mijn ochtendroutine en ik zou ze voor geen geld van de wereld nog willen missen. Benieuwd over welke producten ik zo enthousiast ben? Lees dan snel verder!

Skincareroutine

Herken jij ze meteen? Van links naar rechts:

  1. Yves Rocher – Hydra Végétal Refreshing Radiance Scrub (€7,70 via www.yves-rocher.be)
  2. Bobbi Brown – Vitamin Enriched Face Base (€54,06 via www.douglas.nl)
  3. Benefit – Moisturize Triple Performing Facial Emulsion (€33,66 via www.douglas.nl)

 

Yves Rocher –  Refreshing Radiance Scrub

Skincareroutine (3)

Om alle dode huidcellen te verwijderen en onzuiverheden te voorkomen scrub ik mijn gezicht twee maal per week. De scrub van Yves rocher is speciaal ontworpen voor het gelaat en heeft een fijne korrel. Gebruik nooit een bodyscrub voor je gezicht, deze zijn vaak veel te ruw en kunnen je huid beschadigen! Het product voelt erg fijn op de huid en heeft een heerlijke, frisse geur (doet me denken aan komkommer). Wat ik misschien wel het allerleukste vind aan dit product is de lage prijs! Ik heb een erg gevoelige huid en moet daarom vaak naar duurdere producten grijpen omdat mijn huid anders snel geïrriteerd raakt door ongewenste ingrediënten zoals parfum enz. Over het algemeen heb ik geen last van irritatie of roodheid als ik de producten van Yves Rocher gebruik. Yves Rocher is echt een goed budgetproof-merk voor iedereen met een gevoelige huid! Leuk voor onder de kerstboom toch?🎅

Bobbi Brown – Face Base

Skincareroutine (2)

Nadat ik mijn gezicht grondig gereinigd en/of gescrubd heb breng ik een dun laagje Face Base van Bobbi Brown aan. Dit product werd me onlangs aangeraden door een verkoopster in Douglas (mijn favoriete winkel aller tijden!). Ik moet toegeven dat ik mijn twijfels had toen ik het product kocht, het is zeker niet goedkoop en bovendien zijn verkooppraatjes niet altijd even betrouwbaar… Toegegeven, de tekst op de verpakking zag er veelbelovend uit: ‘Het product hydrateert, verzacht en vertroetelt de huid onmiddellijk. Vermindert het aanzicht van fijne lijntjes en rimpels en beschermt tevens tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Verrijkt met shea butter en vitamines E & C.’ Klinkt goed niet? Het werkt niet alleen anti-aging maar je kan het product ook gebruiken als primer voor het aanbrengen van make-up. Maar werkt deze crème nu echt zo goed?Ik moet bekennen, nu dat ik de Face Base al een tijdje gebruik, kan ik niet meer zonder! Het maakt mijn huid inderdaad heerlijk zacht en werkt voedend waardoor onzuiverheden sneller verdwijnen. Bovendien ziet de verpakking er super chique uit en heeft de crème een heerlijke citroengeur. Ondanks het feit dat dit een duur product is, is het zeker de moeite waard om te kopen. Je komt er echt lang mee toe want als je de crème goed uitsmeert, heb je slechts een kleine hoeveelheid product nodig. Ik kocht de Face Base ongeveer een maand geleden en heb slechts 1/4de van het potje gebruikt. Als je er goed mee omspringt schat ik dat je er een viertal maanden mee toekomt! Doe zoals ik en bekijk het als een goede investering 😊

Benefit – Moisturize Face Emulsion

Skincareroutine (4)

Last but not least, dagcrème! Er gaat niets boven een goed gehydrateerde huid. Zeker in de wintermaanden moet onze huid veel verdragen en droogt deze rapper uit door de koude temperaturen. Slechts één oplossing: smeren, smeren en nog eens smeren. Men smeert vaak enkel ’s morgens een hydraterende dagcrème op het gelaat maar ook overdag mag je dit gerust nog eens herhalen, je kan er echt niets fout mee doen! Ik gebruik nu al enkele jaren de moisturizer van Benefit Cosmetics (✋ trouwe fan van dit zalige make-upmerk!) en ben er erg tevreden van. Ik kan de geur niet echt concreet beschrijven, deze is vrij neutraal maar toch bloemig tegelijk. Iemand die mij een perfecte omschrijving kan geven van de geur? Los daarvan is het product geschikt voor ieder huidtype aangezien het olievrij is. Pluspuntje!: de dagcrème heeft een SPF 15 PA ++ (altijd mooi meegenomen). De crème trekt snel in en legt geen ‘filter’ op de huid. Het flesje zelf ziet er bovendien erg leuk uit, net zoals alle andere producten van Benefit. Ook deze prijs ligt wat hoger dan gemiddeld maar net zoals met de Face Base kom je ook met dit product erg lang toe. Ik ben met het vorige flesje +/- 6 maanden toegekomen (dagdagelijks gebruik!). Wat wil je nog meer van een dagcrème? 🙌

 

Zo, dit was mijn ochtendroutine (en tevens mijn allereerste blogpost ooit!). Laat me gerust weten wat je vond van mijn allereerste post. Bovendien ben ik superbenieuwd naar wat jouw favoriete gezichtsverzorgingsproducten zijn!

 

Liefs
Jolien 💞

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s