Namezz Bracelets

Hoe leuk is het om je eigen armbandje te ontwerpen?! Dat is dan ook exact wat ik een tijdje geleden heb gedaan en nu het resultaat er is, ben ik super tevreden! Dankzij Clipzz.nl beschik ik nu over mijn eigen gepersonaliseerde Namezz bracelets (happy me!). Benieuwd hoe deze eruit zien? Lees dan snel verder!

Zegt de naam Clipzz je nog niets? Geen paniek! Hier even een korte voorstelling van dit leuke bedrijfje: 

Fresh, exciting and on-trend; CLIPZZ, gevestigd in het gezellige zuiden van Nederland. Opgericht in 2014 door Laura Klijn met een passie voor gepersonaliseerde sieraden. Inmiddels is CLIPZZ de laatste jaren uitgegroeid tot een prachtig label waar we enorm trots op zijn. De NAMEZZ tekst armbandjes zijn enorm populair en worden inmiddels door vele (web)winkels verkocht. Alle sieraden zijn volledig Custom made, one off a kind, hip en uniek.

” You be the designer, we’ll be the maker “

Zoals je ondertussen al wel door zal hebben, is het leuke aan deze armbandjes dat je ze volledig zelf kunt samenstellen/ontwerpen, van kleur tot lettertype! Ik vind het vaak lastig om de perfecte juwelen te vinden na het samenstellen van een outfit. Aangezien je bij Clipzz zelf kan kiezen hoe je juwelen eruit zien is dat probleem helemaal van de baan! Ik koos voor twee armbandjes met elk een ander design. Om te beginnen nam ik een kijkje op de Instagrampagina van Clippz.nl om zo wat inspiratie op te doen. Ik werd op slag verliefd op enkele designs en ontdekte dat mijn favoriete kleuren in de collectie zaten (yay me!). Ik koos voor een grijze Basic Namezz Bracelet en een peach Namezz Heart bracelet. Ik ga je niet langer in spanning houden, want ik sta te popelen om je het resultaat te showen! Dus hier gaan we …

clipz

Wat is het resultaat prachtig geworden, vind je niet?! Bovendien kwamen de armbandjes toe in een ontzettend leuke verpakking wat het totaalplaatje compleet maakt! Hieronder even de details van mijn armbandjes:

Namezz Basic:
Kleur: Grey
Kleur afwerking: Zilver
Soort letterkralen: Basic
Maat: Vrouw
Tekst max 10 tekens: Jolien

Namezz Heart:
Kleur: Peach
Kleur afwerking: Zilver
Soort letterkralen: Modern
Maat: Vrouw
Tekst max 10 tekens: Love

Wacht niet langer en get yours! Alle informatie over het maken/bestellen van de Namezz Bracelets vind je terug op deze pagina. Niet overtuigd maar toch benieuwd geworden naar het merk Clippz.nl? Neem dan toch zeker een kijkje op hun website want naast de Namezz Bracelets verkopen ze ook nog tal van andere leuke accessoires! Wedden dat je iets leuks vind?! 😉

Liefs
Jolien 💕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s