Musthave: Flamingo Keychain

Uiteraard ben ik dol op leuke musthaves! Niets leuker dan net dát ene unieke exemplaar te bemachtigen. Ik was dan ook razend enthousiast wanneer de postbode mijn pakje bracht. Mijn enige echte flamingo keychain van LovelythingsbyT is gearriveerd en ik kan jullie alvast vertellen dat het echt een toppertje is! Benieuwd naar mijn nieuwe favoriete musthave? Lees dan snel verder!

Aangezien ik zo blij ben met mijn nieuwste aanwinst, wil ik deze graag onmiddelijk met jullie delen! Dus aanschouw, mijn gloednieuwe keychain die mijn dag elke keer opnieuw een beetje leuker -en kleurrijker- maakt:

DSC_0520 (1).jpg

Ik rij nu al meer dan een jaartje met de auto en ik heb nog altijd dezelfde ‘BOB’-sleutelhanger aan mijn sleutelbos hangen, simpelweg omdat dit het eerste was dat ik toen vond. Aangezien ik het vaak erg druk heb, heb ik nooit echt de tijd gehad om een leuke sleutelhanger uit te zoeken. Razend enthousiast was ik toen ik -weer eens- aan het scrollen was op Instagram en een nieuwe, leuke webshop ontdekte nl. LovelythingsbyT. Waarom ik deze webshop zo leuk vind? Ze verkopen namelijk niet de doorsnee accessoires en juwelen maar richten zich specifiek op de nieuwste musthaves waardoor de meest unieke stukken hier te vinden zijn. Ik ken niemand in mijn omgeving met dezelfde flamingo keychain – wat ik stiekem echt wel leuk vind-. De keychain is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: grijs, bordeaux en roze. Ik ben dus voor de roze variant gegaan. Niet alleen de sleutelhanger maar ook de ‘lovely knot bracelets’ vind ik erg gaaf en ga ik binnenkort zeker bestellen. Die zijn er zo uit:

Img1788

De sleutelhanger is multifunctioneel, je kan deze bijvoorbeeld ook eenvoudig aan je favoriete handtas hangen, hierdoor worden zelfs je meest eenvoudige handtassen een stuk leuker! Kortom, ik ben er dol op!

P.S.: heb ik trouwens al gezegd dat de verpakking er ook onwijs schattig uitzag? LovelythingsbyT zorgt ervoor dat jouw pakketje tot in de puntjes verzorgd wordt! Dit maakt het ook superleuk om als cadeautje te geven! De sleutelhanger kan je hier eenvoudig en snel bestellen.

Shop snel jouw andere favoriete items via https://www.lovelythingsbyt.nl/. Het assortiment is momenteel nog beperkt maar er is gisteren een nieuwe collectie gelanceerd en ik ben er zeker van dat er binnenkort nog heel wat leuke items zullen bijkomen! Laat mij zeker iets weten als je iets gaat bestellen, ik ben razend benieuwd naar jullie leuke aankopen!

Liefs
Jolien 💕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s