Review Tastea.eu (incl. kortingscode!)

Ik ben een echte theedrinker en test dolgraag nieuwe theesmaken, -soorten en -merken uit. Onlangs kreeg ik een pakketje toegestuurd van Tastea.eu met daarin enkele leuke producten! Zo testte ik onder andere de speciale ‘picture perfect thee’! Benieuwd hoe dat er uit zag en wat ik er van vond? Lees dan snel verder!

Het pakketje bestond uit twee delen, namelijk een speciale theebeker en een thee naar keuze. Laat ons beginnen bij de beker! Tastea zelf beschrijft de beker als volgt:

De tastea beker is ideaal om thuis te gebruiken zonder het gedoe van een kruidenbal, maar ook handig om overal mee naar toe te nemen! De tastea beker is dubbelwandig, welke er voor zorgt dat de thee langer warm blijft zonder je vingers te verbranden.

Uiteraard is elk merk dol op haar eigen producten maar ik moet toegeven dat deze beker echt wel alle verwachtingen overtrof! Hij is inderdaad makkelijk te gebruiken dankzij het uitneembaar infuser ‘netje’ (als je begrijpt wat ik bedoel). Daarnaast heeft de beker een stevige drinkmond en -klep, desondanks draag ik de beker onderweg toch altijd los en durf ik deze niet in mijn tas te steken omdat ik bang ben dat het drinkklepje opengaat als er iets tegen aanstoot. Aangezien de beker uit meerdere delen bestaat is het reinigen ervan snel gebeurt (opgepast! zet de beker niet in de vaatwasser!). Toegegeven, €19,95 is niet goedkoop voor een drinkbeker, het is een investering maar de kwaliteit die je er voor terugkrijgt is wel super! P.s.: onderaan dit artikel vind je een unieke kortingscode terug die ik met mijn lezers mocht delen! 😉

Tastea theebeker

Nu komt het lekkere deel! De thee zelf! Ik kreeg de kans een thee voor jullie te testen en mocht zelf een smaakje kiezen. Ik was erg benieuwd naar de detoxthee maar ben uiteindelijk toch voor de ‘Perfect Picture’ thee gegaan aangezien er over deze thee minder vaak wordt geblogd en ik hier erg nieuwsgierig naar was. De thee zou ervoor zorgen dat je haar en nagels steviger worden en ook de huidelasticiteit zou verbeteren. De hoofdreden dat ik koos voor deze thee (buiten de roze kleur 😉)? De belofte dat deze thee de onrustige huid zou kalmeren en oneffenheden zou verminderen heeft me overtuigd! Perfect voor mij aangezien ik best wel vaak last heb van onzuiverheden. De theeblend is 100% natuurlijk en bevat de volgende ingrediënten: groene- en zwarte thee, lemongrass, hele stukjes framboos, passievrucht en bamboebladeren. Het blik heeft een inhoud van 125 gram. Per kopje dien je 2,5 gram thee te gebruiken waardoor je dus met 1 blik ongeveer 50 kopjes thee kan zetten! De thee ruikt en proeft erg fruitig, ik ben een echte zoetebek en voeg normaal massa’s suiker toe aan mijn thee maar dat is in dit geval zeker niet nodig! Of de thee nu echt werkt tegen onzuiverheden? Helaas, kan ik dit nu nog niet zeggen… Ik drink de thee al bijna 14 dagen lang dagelijks maar weet nog niet goed of het ook echt effect heeft. Aangezien ik de afgelopen maand examens had, heb ik meer last van acne dan gewoonlijk (stress!) dus is het effect nu lastig in te schatten. Ik beloof jullie dat ik over een tijdje een nieuwe blogpost schrijf over de thee om te laten weten of het effectief helpt! Qua smaak raad ik je wel aan het infuser ‘netje’ te gebruiken en de thee daarop te leggen i.p.v. gewoon los in de beker te strooien. Waarom? Omdat ik heb ervaren dat als je de thee te lang in de beker laat zitten deze een bittere nasmaak krijgt, wat ik persoonlijk niet zo lekker vind (een van mijn vriendinnen dacht er net hetzelfde over! Toch Aurélie?:p). De thee komt op €24,95 maar ook deze keer kan je straks gebruikmaken van mijn persoonlijke kortingscode!😄

Picture Perfect

Zin gekregen in thee? Geen probleem! Je kan de producten van tastea gemakkelijk terugvinden op hun site en op hun Instagrampagina. Vul bij het uitchecken van je winkelkarretje de kortingscode ‘JOLIEN’ in en krijg 10% korting op je volledige bestelling! Veel shop- en tea-time-plezier!

Stuur me zeker een berichtje als je iets hebt besteld! Ik ben altijd nieuwsgierig naar jullie persoonlijke ervaringen 😄

Liefs
Jolien 💕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s