Halfmoonchokers (+ giveaway!)

Chokers blijven hot in modeland! Wie dacht dat chokers verleden tijd waren heeft het helemaal fout want ook dit najaar zijn ze weer helemaal in! Ik weet dat er altijd voor- en tegenstanders zijn als het gaat om chokers maar ikzelf ben er fan van! Ik kreeg onlangs een leuke, nieuwe choker toegestuurd van de webshop Halfmoonchokers en deze laat ik maar al te graag zien aan jullie! Benieuwd naar mijn nieuwe musthave of wil je er zelf dolgraag eentje winnen (want oh ja dat kan!)? Lees dan snel verder!

De webshop verkoopt kettinkjes, oorbellen en ringen. Er zitten onwijs leuke dingen in de collectie en de juwelen zijn bovenal – écht – goedkoop! Het nadeel van zo’n webshops is vaak dat je toch nog veel geld betaald voor je voordelige sieraad omdat de meeste winkels erg hoge verzendkosten vragen. Halfmoonchokers vindt dit zelf ook erg lastig en daarom bieden zij al verzending aan vanaf €0,89! Dubbele meevaller dus! 😉

Helaas, is de collectie momenteel nog vrij beperkt maar over enkele dagen lanceert Halfmoonchokers een gloednieuwe collectie! En misschien raad je het al vanwege de datum, want deze collectie zal volledig in het teken staan van Valentijn 💓

Snel terug naar mijn pakje! Ik vond meteen wat ik zocht op hun website en koos voor een echte klassieker, nl. de Tibetaanse olifantjes choker. Deze zag ik vorige zomer erg vaak passeren en ontbrak nog in mijn collectie! Ik draag hem bijna dagelijks nu omdat hij erg makkelijk te combineren valt. Een selfie met mijn nieuwe ketting mag natuurlijk niet ontbreken in dit artikel dus bij deze:

Wat denk je? Leuk toch! Wil jij ook graag een nieuwe choker? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ik mag er namelijk in samenwerking met Halfmoonchokers eentje weggeven! Neem snel een kijkje op mijn instagrampagina en lees de caption onder deze foto om te ontdekken hoe jij kans maakt op deze leuke prijs! Veel te enthousiast geworden en heb je geen tijd en geduld voor een giveaway? Dan kan je natuurlijk ook altijd zelf een kijkje nemen in de webshop van Halfmoonchokers en je favoriete items bestellen! Good luck en veel shopplezier 🍀

Liefs
jolien

Een gedachte over “Halfmoonchokers (+ giveaway!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s