Abel’s Deli

Een weekje geleden mocht ik samen met Julie, mijn beste vriendin, naar een evenement van Douglas in Utrecht. Uiteraard konden we niet in Utrecht vertrekken vooraleer we langs waren gegaan bij dé hotspot van deze stad nl. Abel’s Deli! Overheerlijke koffie en kleurrijke meringues stonden samen met een hele hoop andere lekkernijen op het menu! Benieuwd hoe deze trendy zaak eruit ziet en wat voor lekkers ze nog meer hebben? Lees dan snel verder!

Abel’s Deli is gelegen in het centraal station van Utrecht. De meeste reizigers passeren hier ’s morgens voor hun dagelijkse kop koffie. Natuurlijk wilden wij deze ook eens testen! De barista van dienst gaf ons een leuke uitleg over alle soorten koffie etc. en bereidde vervolgens een heerlijke cappuccino en latte macchiato voor ons.

Nadien was het tijd om de winkel te verkennen! Het assortiment van Abel’s Deli is ontzettend uitgebreid. De producten variëren van chocolade tot sushi en van wijn tot verse pasta’s! De pokébowls zijn momenteel echt hot in foodland en zien er hier extra heerlijk uit! Dit is dan ook niets voor niets één van hun meest verkochte gerechten.

Zoals net gezegd kan je ook aan de bar terecht voor een heerlijke pasta! Kies zelf je favoriete ingrediënten en de kok maakt het met plezier voor je klaar! Pluspunt: aangezien het een open keuken is kan je meegenieten van de bereiding en ondertussen een leuk gesprek voeren met het personeel.

Heb ik trouwens al gezegd dat het personeel onwijs vriendelijk is? Er zal nooit iemand binnenkomen of vertrekken zonder een hartelijk welkom of een vriendelijke groet!

Meer zin in iets zoet? Kies dan net zoals ons voor een heerlijke meringues. Alle meringues worden vers gemaakt in Abel’s Deli zelf. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en smaken zoals o.a. aardbei en passievrucht – mango. De smaken wisselen wekelijks dus er is zeker voor ieder wat wils!

Ook de ovenverse broodjes en koffiekoeken wil je vast en zeker eens proberen! Misschien handig voor onderweg?

Voor je vertrekt kan je nog een heerlijk en origineel ‘souvenir’ of cadeautje uitzoeken. Tip!: de unicorn-chocolade is een echte musthave!

Kortom, als je binnenkort een bezoekje brengt aan de prachtige stad Utrecht moet je ongetwijfeld eens binnenspringen in deze leuke hotspot!

Abel’s Deli opent binnenkort trouwens een tweede vestiging te Utrecht! De grand opening vindt plaats op Valentijn en ook hier zal ik aanwezig zijn! Ik mag nog niet veel verklappen maar kan je wel alvast vertellen dat het zeker en vast de moeite waard zal zijn (lees: ijsbarista!!!). Natuurlijk vertel ik je hier nadien alles over in een nieuwe blogpost!

Like Abel’s Deli op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle laatste (lekkere) nieuwtjes! Je kan ook altijd terecht op hun website voor meer informatie!

Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s