Schattige accessoires van Myhandmadestuff_

Een tijdje geleden mocht ik via de Instagrampagina van Myhandmadestuff_ enkele leuke sieraden uitzoeken om mijn nieuwe outfits compleet te maken. Uiteraard zei ik hier geen nee tegen en ging ik meteen aan de slag met kiezen. Benieuwd welke sieraden ik heb gekozen? Lees dan snel verder!

Myhandmadestuff_ is een sieradenshop via Instagram en heeft tot op heden helaas nog geen webshop. Niet getreurd, bestellen kan eenvoudig en snel via een privéberichtje en voor je het weet heb je je bestelling in huis! Het aanbod is jammer genoeg vrij beperkt maar bijna wekelijks worden er foto’s van nieuwe items geplaatst. Aangezien ze de laatste nieuwe trends steeds goed opvolgen zijn ze in het bezit van leuke musthaves.

Van chokers tot oorbellen, geen idee wat ik moest kiezen! Aangezien alle juwelen handgemaakt zijn kan je zelf een perfecte combinatie samenstellen en op deze manier je eigen product ontwerpen. Nadat je jouw unieke exemplaar hebt besteld is het slechts enkele dagen in spanning afwachten op het resultaat!

Ik koos voor een roze armband en een zwarte velvet choker met een schelpje als hangertje. Waarom ik nu net voor deze items koos? Simpel! Deze juwelen zijn perfect te combineren met bijna eender welke outfit en bovendien kan je ze gewoonweg elk seizoen dragen! Ik kan niet wachten om de choker te combineren met mijn favoriete top en short in de zomer en de armband matcht perfect met één van mijn favoriete lentejurkjes! Hieronder kan je mijn gekozen sieraden bewonderen:

DSC_0120

De choker is vast en zeker mijn favoriet:

dsc_0128-e1518693283776.jpg

De kwaliteit van de juwelen is top en alles is spotgoedkoop (zelfs de verzending!). Éen minpuntje: de armband en ketting zijn erg klein (korte slotjes) waardoor je deze best moeilijk zelf aan krijgt. Zorg dus best dat er iemand in de buurt is die jou kan helpen je favoriete accessoire aan te doen! Natuurlijk valt dit te verwaarlozen voor de prijs-kwaliteit en dan nog zien alle juwelen er gewoon erg leuk uit!

Neem snel een kijkje tussen de collectie van Myshandmadestuff_ en shop jouw favoriete item!

Liefs

img_9375

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s